Top

nieuws

30-06-2015 Op de fiets naar het voortgezet onderwijs

Gaat uw kind in september naar het voortgezet onderwijs? Dat is een hele stap. Vooral het reizen wordt door de meeste ouders als ‘spannend’ ervaren. Veel kinderen fietsen naar school en dat brengt vanzelfsprekend risico’s met zich mee. Gelukkig zijn kinderen vaak volwassener dan u denkt.
Een nieuwe fiets Een goede fiets vormt in veel gevallen de basis van het woon-school-verkeer. Wellicht gaat u deze zomer ook op jacht naar een goed exemplaar voor uw zoon of dochter. Daarbij rijst waarschijnlijk de vraag of u de fiets moet verzekeren. Graag informeren wij u over de mogelijkheden voordat u de fiets koopt, zodat u ons aanbod kunt vergelijken met het aanbod van de rijwielhandelaar.

Doorfietsgarantie
Naast een diefstaldekking kunnen wij u bijvoorbeeld ook een fietsverzekering met doorfietsgarantie bieden. Mocht uw zoon of dochter dan onderweg stranden met een lekke band of afgelopen ketting, helpt een fietsenmaker hem of haar ter plekke weer op weg. Dit voorkomt dat u in uw auto moet stappen om uw kind pechhulp te verlenen. U kunt uiteraard ook alleen voor een diefstaldekking kiezen. Wij vergelijken graag de verschillende dekkingen en verzekeraars voor u.

Wij wensen u en uw kind een goede start op het voortgezet onderwijs!